onsdag 3 september 2008

Nu är det nära...

I skrivande stund är det 20 minuter kvar till nästa dag, och det betyder att det är 2 dagar kvar till BF då.
3 personer till åkte ut ur tävlingen idag, det är inte lätt det här inte :P

Vet inte hur många ggr Niklas sagt åt Bubba idag att h*n ska komma ut, han känner sig nog nervös inför GAIS matchen den 15:e *utan tvekan*

Middagen igår var supermysig, vi fick fajitas och jag och min Niklas åt som hästar, första gången jag fick i mig mat på 3 dagar så det var ju på tiden.
Sen kollade vi på Blueray film, Casino Royale, var riktigt längesen vi såg den så det var kul att se den igen, och på Bluray dessutom, satan i gatan vilken skillnad, kollade på DVD hemma sen för att jämföra och man såg ju skillnaden direkt, blir till att införskaffa en sån så småningom :)
Synd bara att filmerna är så dyra...
Kommer inte ihåg när vi kom hem men mätta och belåtna var vi definitivt :)

Dagen har bjudit på en massa regn, var på Söder och käkade på en grill till lunch, Niklas var ute efter en jacka, men inget fynd så jag köpte frukt på ICA istället.
Ville köpa ananas då det sägs att det är nåt ämne i det som KAN sätta igång förlossningen, dock tror jag inte på det, men ananas är ju riktigt gott och jag kände mig sugen på det.
Men på ICA Ringen fanns det ingen ananas, dem hade delade som måste ha legat i flera dagar för dem var brunsvarta och mögliga under, och sen fanns det 2 hela som låg bland apelsinerna, när jag lyfte upp den ena kom det värsta "dammolnet" med mögel så jag slängde tillbaka den illa kvickt, sen jag jobbat med frukten så vet jag att man ska kolla under ananasen om den är fräsch eller inte, så jag gick därifrån med bananer, päron och kärnfria druvor, orkade inte bära mer än så :P

Fick i mig mat idag igen, dock mådde jag riktigt illa efteråt, men Bubba blev nog nöjd ändå.

H*n trivs FÖR bra i min mage och vem kan klandra egentligen, gratis värme och mat i mängder, måste få Bubba att inse att livet utanför magen är mycket mycket bättre, hur jag nu ska lyckas med det.
Men som sagt JAG känner absolut ingen panik ännu, är bombsäker på att hon räknade fel när vi var på UL så jag räknar stenhårt med minst 1 vecka till, MINST!

Nu är det snart torsdag hörrni, undra vad den bjuder på månn tro?
Ska göra en bamsesats med köttfärssås å frysa in i portionsförpackningar som vi kan njuta av sen när Bubba kommit och vi (läs jag) förmodligen inte kommer orka laga nån mat.

Kul att IDOL har börjat igen föresten, synd att man mest får se dem som gör bort sig, men det var några idag som gav mig gåshud och som verkligen kunde sjunga så det var okej ändå, nya juryn diggar jag stenhårt, speciellt han Bagges skratt, vilket jävla skratt karln har :D

Btw, fick ett myggbett igår på Atrillerigatan, på tån, kan Du tro att det kliar?
Å kan Du tro att jag når ner till tån?
Näe just det, skitkul tycker Kikki, inte, faan jag trodde inte det fanns mygg i Fjollträsk, men tydligen, och även Fjollträskmyggorna vill åt mitt blod, vad är det för speciellt med mitt 0-negativa blod egentligen förutom att jag kan ge mina kommande barn gulsot?
*morr och fräs*

Nu ska jag sluta pladdra för detta inlägg har redan blivit för långt, för längesen t.o.m.

Om Du inte orkar läsa så förstår jag Dig, det var bara skönt att få skriva av sig här när jag närmar mig småtimmarna.

Hoppas på en god natts sömn och inget panikvaknande som jag hade inatt och jag trodde att jag hade en melon mellan bena som ville ut.
Gärna fler bäbisdrömmar, drömde om en tjej som heter Ida inatt att hon fick, men i själva verket så var det Derva som fick så det var lite skumt, men jag hade ju hälften rätt då iallafall!

Näe godnatt!

3 dagar kvar <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar