lördag 6 september 2008

Hur står det till?

Det blev fönsterputsning, och det blev att jag tog trapporna istället för hissen, och jag köpte hallonbladste och drack 4 dl.
Resultat: Tokont i magen och en galen Bubba.

Eftersom klockan har passerat midnatt nu så kan jag härmed meddela herrskapet att idag är Bubba beräknad att komma.
Hur kan man egentligen beräkna det?
Jag vet ju att dem grundar det på mätning av vissa kroppsdelar på fostret, men ändå, helt sjukt är det!
När jag skrev i min graviditet på FL för första gången på när jag trodde att jag hade min sista mens så kom dem fram till den 10:e, det känns mer troligt i mina ögon, men, men, det återstår att se helt enkelt, färdigbakad är h*n och ut ska h*n, frågan är ju bara när!?

Niklas är frustrerad stackarn, han känner stor oro över att han ska missa fotbollen den 15:e, och han vill verkligen inte jobba nu när ombyggnaden har dragit igång på hans jobb, dock förstår jag det, men vad ska jag göra åt saken? Det är liksom inte jag som styr, även fast jag skulle vilja. Dock såg dem ut att ha haft roligt på jobbet då dem sparkat sönder diverse saker han och Tomas, moget? NEJ, men hur moget är Stil & Klass? Näe just det!

Är inte ett dugg trött, som vanligt, det tokkliar i högra ögat på mig och det känns rätt meningslöst att sitta å uggla vid datan som jag gjort nu sååå många nätter i rad, men hellre uggla här än i sängen då jag bara kan ligga på vänster sida och titta på klockradions röda siffror och lyssna på när Niklas andas.

Näe jag låter inte alls tiptop märker jag, jag återkommer efter att ha sovit några timmar så får vi se hur det låter då!

Godnatt och snälla skänk några tankar åt mig så jag kan sova!

BF <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar