Det godaste jag ätit på väääääldigt länge!!!
400 gram strimlad lövbiff marineras i 2 msk tamarisoja, 1 msk kalvfond och 1 vitlöksklyfta i 15 min.
1 paprika, 1 purjolök och 100 gram champinjoner skivas och fräses i smör.
3 dl grädde, 3 dl creme fraiche, 150 gram ädelost, 1 msk timjan, svartpeppar och lite soja kokas ihop till en smaskig sås.
Medans ugnen kommer upp i 225 grader lägger Du ner grönsakerna i botten på en ugnsfast form, lägger över det marinerade köttet och häller sist över såsen.
Gratineras mitt i ugnen i ynka 15 minuter så det är en riktigt snabblagad middag :)
Niklas åt pommes till och jag åt lite sallad.
Det blev en liten portion över till mig imorrn så nästa gång blir det större sats!
400 gram strimlad lövbiff marineras i 2 msk tamarisoja, 1 msk kalvfond och 1 vitlöksklyfta i 15 min.
1 paprika, 1 purjolök och 100 gram champinjoner skivas och fräses i smör.
3 dl grädde, 3 dl creme fraiche, 150 gram ädelost, 1 msk timjan, svartpeppar och lite soja kokas ihop till en smaskig sås.
Medans ugnen kommer upp i 225 grader lägger Du ner grönsakerna i botten på en ugnsfast form, lägger över det marinerade köttet och häller sist över såsen.
Gratineras mitt i ugnen i ynka 15 minuter så det är en riktigt snabblagad middag :)
Niklas åt pommes till och jag åt lite sallad.
Det blev en liten portion över till mig imorrn så nästa gång blir det större sats!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar