onsdag 11 februari 2009

Nästa vecka

Måndag:

Paulina blir 5 månader ♥
Träffa Tina eventuellt

Tisdag:

Niklas ledig
Promenad in till stan
Babysim
Möte med nya chefen på jobbet

Onsdag:

Niklas ledig
Dricka vin med mammorna i huset eventuellt

Torsdag:

Nada :)

Fredag:

Tåg upp till Hudik med dotra mi

Lördag:

Paulinas dop

Söndag:

Åker hem från Hudik igen


3 kommentarer:

  1. vilken fin bild, man ser att hon börjar tjocka på sig lite nu :)
    Nu väger Tildefis 8kilo och är 70 lång :) Hon börjar se lite smalare ut nu typ. Växer mest på längden...

    För Halsbandet fick jag betala 70kr med frakt :) Det är dock inte silver, men vad gör det? Har på mig det när jag ska vara fiiin :) skriv till henne så kan hon kanske göra ett till dig också :) Kan dock inte lova att det kostar lika för dig, jag var nömligen hennes första beställning :)

    va kul att hon(och du) gillar sakerna ni fått :) Vi använder ju också nästan dagligen strumporna och bitsaken vi fått av er :)

    5 månaders sprutan är exakt samma som 3 månaders, så det gör lika ont... men de kanske är lite mer härdade vid 5 mån eller ngt. vet inte :P
    Har gett henne en supp för hon hade liiite feber, men den är borta nu.. Supp var inte så farligt att ge som jag trodde faktiskt!

    kram

    SvaraRadera
  2. du, jag tjingar eran måndag om ni inte ska träffa Tina. Hade tänkt fråga dig tidigare om du ville ses men glömt bort :)jag ska nämligen göra naglarna jag vann och skulle vilja ha sällis, mest för hjälp med Fisen.... Om du kan och vill och Tina inte kan ses.. vill säga, så det är långsökt! men men :)

    SvaraRadera
  3. va fult det där lät. Skulle vilja ha sällis, mest för hjälp med fisen.. som om du vore min tjänstekvinna haha... Men du veeet... jag gillar ju att umgås med dig också! SÅKLART!

    SvaraRadera