tisdag 21 december 2010

1 vecka ♥

Nathalie är blott 1 vecka gammal.
Hon sover och sover och sover, och äter och äter och äter, och bajsar och bajsar och bajsar och kräks lite då och då :)
Tänkte testa med napp för att stilla hennes sugbehov och för att få läka mina sår så jag hoppas det funkar...

Hon har redan "vuxit" ur en massa kläder, vilket är lite trist då dem aldrig blivit använda, men så går det om man vill bli bakad extra länge ;)

Paulina är fortfarande väldigt stolt över sin lillasyster och ska vara med henne hela tiden, så fort vi lämnar rummet om så bara för en sekund så är hon där och klappar/pussar/kramar. Det är jättegulligt att se, men hon glömmer bort sig ibland och är alldeles för hårdhänt så det blir mycket tjat på henne, stackarn.
Än så länge har jag inte märkt av någon avundsjuka men Niklas ska ju vara hemma till 17/1 så vi har ju varsin nu fram till dess och så bytlånar vi lite då och då, men det är pappa som gäller för det mesta ändå.

Jag är öm i kroppen, ligger så dåligt när jag sover och det blir mycket sittande så ryggen får en hel del stryk, ska bli skönt att få ordna upp den sen om några veckor.
4 pers i våran 180 säng är alldeles för trångt, som tur är så kommer hon in vid 7.30 så man skulle ju kunna kliva upp, men det är såååå skönt att ligga och dra sig :)

Har haft första besöket idag från våra fina vänner Anna, Niklas och deras goding William. I april är hans lillasyster beräknad och då får Nathalie en kompis.
Tack för fina presenter och härligt sällskap! ♥


Bild från idag

2 kommentarer:

  1. Tack för att vi fick komma! Ni är så mysiga. Tack för bebismys och fikan!

    SvaraRadera
  2. Å så gosig bebis! Tänk att hon är här nu! Kram!!

    SvaraRadera