onsdag 16 april 2008

Backstreet Boys

Min andra konsert med dem och Jessicas femte :D

Jag tyckte att den var grym, jag kunde ju dem nya låtarna vilket Jessica inte hade hunnit med och så spelade dem min favvolåt More Than That också.


Vi möttes på Centralen, åkte till Globen. Letade oss ut till Hovet, vilket tog ett tag, trodde det var Söderstadion alla köade till eftersom det var Bajen mot Råttorna men dem spelade på Råttsunda och vi ställde oss i en av dem tre toklånga köerna.

EMD var förband och det missade vi *attans* :P

Det gjorde inte så mycket om jag ska vara ärlig, hörde ändå musiken.

Oturligt nog så fick jag 3 fjortisar bredvid mig, pinnsmala miniatyrer, spindelben till ögonfransar, puder och brunkräm i överflöd och löshår och rufs, som alla andra ser ut, dem hade köpt BSB-tröjor. Dem satt och skrek nåt fruktansvärt istället för att vissla eller oooa eller nåt, dem fick onda ögat av ALLA på hela sektionen, jag var tvungen att hålla för öronen, stackars Bubba säger jag bara!

Ett morr-och-fräs-moment (verkligen inget hallelujah-moment!)


Vi eller snarare jag skrålade med i alla låtar, Jessica tog ju i när det var nån hon kunde istället :)
Något som var väldigt intressant, Jessica älskar ju att säga Yeeehaaw vid olika tillfällen, det är hon liksom känd för, hon sa det i nån låt som dem sjöng (kommer inte ihåg vilken) men rätt som det var så sa AJ också Yeeehaw och vi brast ut i gapskratt, folk tittade snett på oss :P
Sen så körde hon även klassikern när man oar två ggr, ooh ooh, svårt att förklara det med ord, men rätt som det var så började hela publiken säga ooh ooh, värsta trendsättaren hon alltså ;)

Använde kameran lite grann, vi satt ju en bit ifrån så bilderna och filmerna är inte superba, dåligt ljud är det på filmerna iallafall, men måste ju lägga ut en av varje iallafall :)

Filmen har laddat 1 timme nu och nu har jag gett upp, 1 min å 30 sek, vad är det som tar sån tid? Det får räcka med en bild!

Och bilden, ja dem är ju bara 4 nu men så länge Brian är kvar så kommer jag digga dem, här sitter alla och sjunger så vackert, speciellt Brian och AJ ;)



1 kommentar: