tisdag 7 maj 2013

En försmak

Idag har det verkligen varit som en sommardag, helt fantastiskt, och skitiga ungar får man hämta på dagis med solkräm och sand och svettpärlor i pannan, gillart!

Nathalies dagiskompis fyllde 2 år och hade med sig fruktsallad och russin till alla barn, det råder sockerförbud på dagis sen Hälsans förskola tog över (vilket iofs är bra.)

Nathalie tycker inte om russin, men hon vill gärna tro att hon gör det.
Hon fick 4 askar, 1 ask åt Paulina upp och resten hamnade, tja, på gatan.
Efter dagis hade Paulina sett fram emot att lära sig cykla utan stödhjul, alla på hennes avdelning kan ju göra det (-07:or) men hon är verkligen livrädd för att ramla så när hon väl sätter sig på cykeln får hon panik efter en sekund. Hon har ju Sveriges sämsta balans, näst efter mig, så jag undrar, finns det nån vänlig själ som har något tips, hur har Era barn lärt sig cykla?

Våran balkong har sol från morgon till kväll så Niklas har legat och solat nån timme igår och idag och har redan fått en massa färg, men sen har han väldigt lätt för att bli brun också. Kommer ihåg att dem vi köpte lägenheten av också var knallbruna efter en sommar hemma så om solen väljer att stanna kanske jag också kan få lite färg? Brun alltså.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar