måndag 1 augusti 2011

Det sista av juli

Jag börjar där jag avslutade.

- Körde ner till Lidköping, när vi äntligen kommer fram spyr Niklas galla över min bilkörning men lyckas inte få någon på hans sida, jag tyckte jag skötte mig bra och dem andra vet det också innerst inne.
- 80-årsfest för gammelmormor Ninni med underbara pensionärer och supergod mat och tårta, dock glömde vi presenten hemma :P
- Nathalie vägrade sova i resesängen så jag nynnade henne till sömns i vår säng, har aldrig hänt förut.
- Niklas vaknar i panik och tror att vi försovit oss och sen kollar vi på norska nyheter på tv:n, man fattar liksom inte vad som hänt förrän man får se det så tydligt på tv:n, jag trodde "bara" att det var bomben i Oslo så jag fick en smärre chock när jag fick se vad som hänt på Utöya :'(
- Fyndade ursöt plåthink med jordgubbar på från Jabadabado för 29 kr i den lilla staden
- Körde till Borås och checkade in på Scandic Plaza, perfekt barnhotell!
- Åt pizza och gjorde stan, allt var ju stängt. Kom en halvnaken svensexanappad karl och pratade på stora torget och sen öppnade sig himlen.

- Söndagen lovade regn och 13 grader, regnet kom och gick men kallt var det allt. Jag hade bara tagit med sommarkläder till mig och tjejerna så vi fyndade på Knalleland, skor 49:- och tröja 49:- till mig bl.a.
- Borås Djurpark var vårt mål och vi kom dit långt innan öppning så vi satt och huttrade. När vi väl kom in gick vi oss varma och kollade in alla djur, en underbar djurpark om Du frågar mig, populärast hos tjejerna var aporna i aphuset, fast Nathalie gillade alla djur, hon är helt galen i djur! Paulina red en stor och en liten ponny, trodde aldrig hon skulle våga! ;)
- Måndagen var vigd åt fotboll, men den började 19 och vi checkade ut 10.30 så vi hade en hel del timmar att döda, det gick väl sådär, men vi reafyndade lite till och gick nog i dem flesta butiker som fanns, vi var rätt less på Borås helt enkelt.
- Tjejerna skötte sig exemplariskt på matchen och det var nära att Djurgårn tog hem det, men ribbskott ger inga mål så Elfsborg vann tillsist, som vanligt.
- Väntade till värsta trafiken lagt sig och körde sen hela vägen hem till Sthlm, något jag aldrig mer ska göra, har nog aldrig haft sån huvudvärk som jag hade då, och hela dagen efter.

- I onsdags var jag mig själv igen så vi hade en heldag på Grönan med våra bästisar Ida och Tilde, Nathalie var med mormor. det blev karusellåkande och lite vinster och lite glassätande och pannkaksbuffé och lite annat smått och gott.
- I torsdags fick han äntligen köra igen så han åkte in och tvättade bilen och jag mötte Tina inne i stan och jagade Katerina Janouchs uppföljare Tigerkvinnan utan napp så vi åkte hem till henne i Hässelby. Köpte lite vin inför tågresan och ett par timmar senare går en idiot lös med kniv och hugger 2 tjejer helt oprovocerat, fy faan, vi hörde sirener och helikoptern men fick inte veta förrän på kvällen vad det var som hänt....

-Äntligen fredag och vi lämnar bort tjejerna till min mamma och åker och handlar, och vad hittar jag där? Tigerkvinnan :D Sen påbörjade vi uppdrag källarrensning, blev av med ytterligare några kartonger så ny finns det max 5 kvar. På lördag ska jag sälja järnet på Täby Galopp's bakluckeloppis!
- I lördags klev vi upp tidigt och gjorde oss i ordning och hämtade sen Klasse innan vi parkade på Hertz och gått till tåget. Där kommer 3 "killar" till och första ölen sprättas för dem kl 9. När vi klivit på gjorde jag en dagens i min fina rosa mugg och sen var vi igång! I Södertälje hoppade den sista killen på och sen var det fullt ös hela vägen ner till Malmö, har aldrig haft så kul på en tågresa förut och 5 timmar svischade förbi! Endast en tillsägning av en äldre dam fick vi som hade mage att skylla på att det fanns barn i vagnen, vi var mycket skötsamma ;)
Efter hotellincheckning gick vi till lilla torget där alla Djurgårdare fanns och så även söta Malin med sin fruktansvärt söta Elliot kom och sa hej innan dem for vidare till Danmark.
Sen gick vi till arenan samtidigt som DFG och x antal knallskott kastades t.ex mot en barnfamilj, polisen m.m. det knallade bra nog i mina tinnitusöron. Som tur var så ledde polisen dem åt andra hållet vi gick så jag slapp det där sen.
Vi möts av långa köer in till arenan och matchen hade kommit igång innan vi kom in och efter 11 minuter bryter domaren matchen då det kastats knallskott på bl.a en fotograf som blev riktigt rädd, men inget på plan. Det tog en halvtimme innan vi fick beskedet om avbrytningen men vi stannade ändå så det var bara en massa Djurgårdare kvar på arenan och vilken härlig stämning det blev, dem var övertygade om att det var en Malmösupporter som kastat så dem sjöng att Djurgårn vann men än vet vi ingenting om vem eller vilka som gjorde det. Onödigt som faaan, men jag kom med på bild i Expressen iaf :P
Vi hade inte ätit nåt förutom frukost och var inte hungriga så vi åt på Donken ändå bara för att, och sen fick jag världens huvudvärk och letade Malmö runt efter Alvedon som jag tillslut köpte.

Igår åkte vi hem och det var inte lika roligt som nerresan, men det gick väl an. Skjutsade hem en bakfull Klasse och åkte sen till tjejerna.
Paulina blev överlycklig och Nathalie såg lite förundrat på mig, kollade på mormor som att hon ville ha en bekräftelse på att det verkligen var JAG som hade kommit, men Niklas däremot, hon störtbölade så fort han tittade på henne, det tog över 1 timme innan hon accepterade honom, galet men sant!

Det var det, nu ska vi få nycklarna till vår nya lägenhet så jag återkommer ev senare med bilder och sånt.
Ordningsregler på Scandic Plaza i Borås

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar