söndag 7 augusti 2011

Design

Jag skulle vilja göra om bloggen men har ingen inspiration eller ork till det så därför ser den ut som den gör nu.

2 kommentarer:

  1. Hej Kikki.

    Till att börja med så vill jag tacka för dina fina kommentarer.

    Sen vill jag berätta att jag läst dina förlossningsberättelser nu. Det gjorde väldigt ont i hjärtat att läsa om vad som hände dig och Juni. Jag beklagar verkligen. Jag kan inte ens hitta ord som går att använda för att visa den medkänsla som jag känner för dig. Du är en stark tjej! Jag hade ingen aning. Jag vill inte riva upp några sår hos dig så jag lämnar det så.

    Sen tänkte jag på det du skrev att du varit på fest hos mig för länge sedan... jag ber om ursäkt för att jag inte minns det!! :-O Jag har en känsla av att det kan ha varit när jag fyllde 16 och hade fest hos min pappa då det kom ca 300 pers i olika omgångar och det slutade med att en "gäst" föll från 5 meters höjd rakt ner på golvet och dagen efter hittade vi stereoanläggningen ute på parkeringen. En hemmafest som spårade ur totalt och jag visste inte hur jag skulle stoppa det. Kan det ha varit då kanske? :)

    Jag ser också att ni håller på att flytta? Men ni bodde i Hammarby någonstans? Kul!! Eller håller ni på att flytta härifrån?

    Stor kram till dig.

    SvaraRadera
  2. Designen är jättesöt! :D

    SvaraRadera