tisdag 16 december 2008

Ny handlare

Igår åkte jag in till stan innan jag skulle till jobbet.
Det var tänkt att jag skulle lämna in den trasiga mobilen på IT-service på Malmskillnadsgatan.
Hoppade av på Hötorget och tog en gata uppåt för den vägen jag brukar gå är det bara trappor upp och jag är ju inte hulken så jag tänkte vara smart där.
Men kom jag rätt eller?
Näe jag gick runt där ett bra tag och letade och tillslut så hade jag kommit dit där jag började, så då gick jag åt andra hållet och hamnade jag ju på rätt gata tillslut, känner mig liksom inte så hemma i dem där kvarteren om jag säger så ;)
När jag äntligen kommer fram, toksvettig så satt det en skylt på dörren, STÄNGT för inventering t.o.m. 17/12, tror Du jag blev nå nöjd?
Gick morrande därifrån och skulle leta upp Kungsträdgårdens t-bana och det gick ju inte heller helt smärtfritt, men jag hittade ju även en sån till slut.
Då åkte jackan av och det kändes som att alla såg hur sjöblöt jag var :P
Hjulsta tåget stod och väntade på mig nästan så det var bara att parkera vagnen och arslet längst bak och invänta Sundbybergs centrum.
Det klev på en trevlig karl med sin dotter och kikade in i vagnen och gratulerade mig :)

Sen var jag äntligen framme i Sumpan.
Träffade på "brödgubben" från Polarbröd det första jag gjorde och det var kul att se honom efter alla dessa månader som passerat.
Sen träffade jag stammisar, och såklart mina kära kollegor.
Satte mig i personalrummet och lunchade medan jag inväntade den nya handlaren.

Han kom till slut.
Björn, 35, ägde Kvantum i Bålsta för tillfället och tar över i Sumpan från den 1 februari.
Han var riktigt trevlig och såg väldigt bra ut för att vara handlare måste jag säga :P
Och han trodde verkligen på butiken och han ville göra den finare och bättre, för nu är den inget att hänga i julgranen direkt.
Det kändes bra iallafall, MEN, jag tror ju inte att jag ska komma tillbaka, han kommer ta med sig en butikschef men sen så lät det som att dem flesta skulle få nya tjänster inom butiken.
Jag har ju inte en sportmössa att få nåt eftersom jag inte kommer förrän om 1 år, om jag nu kommer tillbaka så då kommer jag bara bli en "vanlig" förmodligen, och det vill jag verkligen inte.
Så vi får se helt enkelt.
Han skulle ha samtal med oss en och en så får se om jag får en inbjudan till det så småningom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar