onsdag 12 december 2012

121212

Jag skrev nästan hela detta inlägg från mobilen och av någon konstig anledning kraschar Blogger och jag får börja om på ny kula på datorn då det inte sparades som ett utkast, tack liksom!

Jag har inte haft en tanke på att det är en "speciell" dag idag faktiskt. Har Ni?

Jag och Paulina lämnade Nathalie på dagis, hon (och hennes kompisar) har flyttat till den nya avdelningen Vintergatan nu i väntan på att Planeten renoveras, det kommer bli SÅ bra!
De har börjat med ett tema nu för terminen om JAGET och det verkar bli SÅ bra det med :)
Dagens outfit på Nathalie, hon har "sol" nästan varje dag (kjol)
Jag och Paulina åkte hem och kollade på filmen Brave (Modig) som vi köpte i Thailand.
Jag tyckte den var jättebra, väldigt snygg och välgjord film.
Kul att se en animerad film på originalspråket för det gör man ju inte så ofta nu för tiden (läs aldrig) och det resulterade i en del frågor från fröken; vad säger han/hon/dem och vad heter han/hon/dem.

Jag berättade väl om remissen som skickats till öron/näsa/hals om näsblodet?
Vi hade en tid idag och han såg att det var extra ytliga blodkärl i vänster näsborre, men eftersom hon inte blött sen sist så gjorde han inget åt det.
Angående snarkningarna så såg han inget anmärkningsvärt i halsen så han sa att det bara var att vänta ut dem då hon kommer växa ifrån dem så småningom men han sa även att det var ett tecken på att hon kan slappna av och det är ju bra, men det är sällan hon vaknar upp pigg och utvilad, inatt vaknade hon vid 2 och satte sig med iPaden, då var det morgon för henne.
Hon gnisslar ju tänder som en jag vet inte vad, det är tur att hon ska till tandläkaren nästa år.

Annars har jag dammat av min gamla luciakrona, kontrollerat lamporna, tagit fram glitter, rött sidenband och tärnljuset och såklart strukit lucialinnet, till Paulina alltså.
Nathalie ska vara tomtemor, så jävla söt om jag får säga det själv! :)
Ni har säkert hört om pepparkaksförbudet i Laxå?
Helt sjukt att dem ville förbjuda en tradition som har funnits i en herrans massa år.
Det vimlar ju av statusuppdateringar på Facebook med tusentals likes över folks missnöje.
Tack vare allas missnöje drog skolan tillbaka sitt urdumma förbud och nu är allt frid och fröjd, och flera hundratusentals (om inte miljoner) människor har blivit förbannade och trampad på tårna av detta, samma som med julkalendern, men den har jag inte sett så där kan jag inte uttala mig om men av vad jag har förstått så är den mer hyllad än anmäld.

Klockan ringer extra tidigt imorrn, 6.00, så nu är det bäst att jag går och lägger mig jag med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar