tisdag 24 augusti 2010

På begäran

Några har frågat om förslag på presenter till Paulies 2-årsdag.

Vi har köpt detta kök till henne från OBH-Nordica på nätet för 549 kr.

Det verkar som att det är en hel del grejer med det också så det var ett kanonpris om man jämför med att köpa Mickis grejer.















Andra saker som vi funderat på:

En realistisk docka med kläder och roliga tillbehör, skötbord, docksäng så hon kan göra lika som mamma när bäbis är här :)

DVD-filmer: Disney, Astrid Lindgren, Fåret Shaun, Pingu, nån gång måste hon väl lära sig att titta på annat än fotboll? :)

Hon älskar halsband och armband, både med pärlor och riktiga smycken och hon har 2 fina smyckeskrin att fylla ;)

Kläder behöver hon inte, men om Ni hittar nåt som Ni gillar så köp gärna storlek 104. (ej Hello Kitty!)

Trosor behövs massor då vi satsar på en blöjfri framtid så småningom, hittills funkar det bra när det är på hennes villkor, storlek 92.

Pengar är ju aldrig fel, hon ska ju få ett större rum och för att få det som vi vill ha det så skulle det vara trevligt med bidrag till diverse saker, samt till vinterskor och sånt.

Ja just det, BAMSE, vadsomhelst med BAMSE på, hon skulle bli SÅ glad!! :)

Ett eget förkläde skulle nog behövas till henne också :)

1 kommentar:

  1. OH, en till icke-hello-kitty-älskare! Jag står inte ut. Fast Ellen fick en uv-dräkt med HK på - en röd - och den var faktiskt riktigt gullig, till och med så att jag veknade. Annars blir jag galen på att den där lillmissen är överallt. Bra presentförslag för övrigt. Jag kan också tipsa om Lilla spöket Laban, som är lite lite lite läskigt - alldeles lagom läskigt. Ikea har också en massa tygmat och bakverk, frukter och grönsaker nu, som är jättekul att leka med i köket.

    SvaraRadera