tisdag 18 augusti 2009

Premiär

Idag var det första delen på Steg 3 kursen på Babysimmet.
Denna gång är vi på Kungsholmen istället för Centralbadet.
På bussen in mötte vi en mamma vi hade i vår föräldragrupp inför förlossningen och hennes son.
Det visade sig att dem också skulle börja samma kurs idag så det var skoj :)
Hon är också från Hudik by the way!

Den första gruppen blev försenad och vi var ute i väldigt god tid så Paulina blev lagomt förbannad på mig för att hon inte fick hoppa i poolen när alla små bäbisar var där.
När vi väl kom i så blev hon extas, såklart, jättekul att se.
Men hon hade faktiskt glömt bort dykningen lite grann, hon är inte alls lika duktig som hon var innan, men det är inte så konstigt efter det långa uppehåll hon har haft.
Denna kurs ska vi fokusera mycket på dykning och att simma tillbaka till samma plats under vattnet om man skulle råka ramla i eller dylikt så det blir nog skoj, känns skönt att hon kommer ha allt det här i sig innan vi åker till Thailand OM olyckan skulle vara framme.

Efter simmet blev det kaos i omklädningsrummet, minst 20 mammor och 20 bäbisar i ett alldeles för litet omklädningsrum med 4 duschar och typ 5 barnstolar och dyngsurt på golvet, det var så varmt där inne så det märktes ju knappt att man hade duschat, så där var det INTE på Centralbadet iaf, men nu är jag lite mer förberedd så nästa gång blir det nog bättre förhoppningsvis.

Nu sover hon som en prinsessa i vagnen och jag väntar på att bästa Jessica ska komma hit och leka med oss! :)
Photobucket

2 kommentarer:

  1. haha jaa visst va han snygg! Det är kvälls-kolektionen :) Efter klockan 22.00 FÅR man se ut så, hihi--

    Å jag saknar att få skratta med dig!!! snart så får vi ses igen!! Kram!

    SvaraRadera
  2. Härligt att ha börjat bada igen! Måste kolla efter nytt ställe till oss. Magnus försökte kolla dykningen med Charlie då vi var ute på Ingarö. Oklart om han kom ihåg eller inte. Det blir ju en annan sak ute i det fria utan en bassäng. Det blir bra för er att testa i Thailand!

    SvaraRadera