måndag 24 september 2012

Kalas i dagarna två

Niklas har jobbat hela helgen och vi tjejer har kalasat hela två gånger!
I lördags hade Tilde sitt 4-årskalas och det bjöds på världens godaste pizzamackor (var vrålhungrig) ett supersmarrigt vin och marängsviss (stavning på det?)
Vi fick träffa Tildes kusiner från Alingsås som vi hört så gott om så det var kul att äntligen få träffa dem.
När vi var på väg ut kom jag på att vi glömt gossekossan så Paulina springer upp för trapporna medan jag ringer till Ida.
Sen hör jag hur hon börjar grina och hon svarar inte när jag frågar vad som hänt, då har hon sprungit upp för alla trappor istället för dem två som hon skulle så hon fick väl panik, blandat med otrolig trötthet efter att ha lekt järnet!
Vi missar pendeln och när nästa kom så fick vi stå upp, jag hade ingen vagn med mig, så Nathalie, som inte sovit nåt på hela dan, somnar i min famn, av på Centralen, bar henne hela vägen till t-banan med en trött och grinande Paulina som får hjälpa mig att ta upp plånboken så vi kommer igenom spärrarna och ner till plattformen där jag kämpar med att väcka Nathalie som sover stenhårt...
Vi var helt slut hela bunten när vi äntligen kom innanför dörren ;)

Igår var det då dags för Paulinas 4-årskalas.
Jag hade bakat kolasnittar och testade även att göra mitt livs första cupcakes dagen innan.
Fick lite panik efter att jag gjort tårtan att allt jag gjort inte skulle räcka så en halvtimme innan gästerna kommer ställer jag mig och gör en bautasats med chokladbollar.
Jag kan säga så här att vi har MASSOR kvar! :P
Tårtan blev verkligen en succé, bland mina bästa hittills och hon fick så himla fina presenter; massa Barbie´s och prinsessgrejer och en klänning, tusen tack till alla som kom!

4 kommentarer:

  1. Tack för att vi fick komma, toppen kalas och god fika! Lilly ville bjuda över Paulina till sig redan ikväll men vi tar det när vi är hemma igen från Turkiet!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack själva! Superkul att ha Er här! Hihi, tror jag det! Hoppas Ni har det bra i Turkiet och vi ser fram emot att hälsa på när Ni är hemma igen, bli inte för bruna bara ;)

      Radera
  2. Vad kul med kalas! Tårtan såg ju supergod ut så förstår att den blev succe :) sv: Tack för dina svar på frågorna i min blogg, jättekul att höra svaren! Ha en fortsatt bra kväll! kram Elin

    SvaraRadera
  3. Men gud så söta de är, som tårtan: riktiga karameller!!

    SvaraRadera